Pjevačica Andreana Čekić izgubila bebu!

Pjevačica Andreana Čekić izgubila je bebu.

Srbija 22.10.2016 | 16:52
Pjevačica Andreana Čekić izgubila bebu!
Zvijezda Granda, koja se u maju udala za klavijaturistu Ivana Miladinovića, putem društvenih mreža prijatelje i fanove obavijestila je da je došlo je do komplikacije i da je ostala bez bebe.

"Kao što sam i spomenula u mom poslednjem javnom saopštenju, informacija o mojoj trudnoći se nažalost pojavila suviše rano. Pošto je negdje moja dužnost, nakon svega, da se obratim široj javnosti moraću nažalost da Vam saopštim da je usljed komplikacija moja trudnoća prekinuta. Zamolila bih sve one koji imaju potrebu za iskazivanjem podrške i saosećanja da se ne brinu.

Svjesna sam da se ovakve stvari dešavaju. Nažalost nisam, niti ću biti jedina koja u životu prolazi kroz ovakvo iskustvo. Najvažnije je sagledati sve što vam se događa iz pravog ugla a ja sam prosto uvjerena da nam se sve dešava sa razlogom.

Nakon celokupne situacije puna sam optimizma jer pored sebe imam čovjeka kojeg najviše volim, mog Ivana. Mi smo tu činjenicu već prihvatili i sa nestrpljenjem očekujemo momenat kada ćemo moći ponovo da Vam se obratimo sa najljepšim mogućim vijestima. Srdačno Vaša, Andreana Čekić", napisala je Andeana na svom Fejsbuk profilu.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar