Мајка навијача се запалила на гробљу

Биљана Јаћимовић, мајка навијача Црвене звезде Александра Јаћимовића (21), који је пре шест месеци избоден ножем у тучи навијача у Чачку, случајно се запалила на гробу настрадалог сина док му је палила свећу!

Србија 21.10.2016 | 12:06
Мајка навијача се запалила на гробљу
Пламен свеће је несрећној жени захватио сукњу и она је задобила тешке опекотине. Нову трагедију спречили су случајни пролазници, који су угасили живу буктињу!

"Биљана је у болници подвргнута трансплантацији коже због тешких опекотина на ногама! Операција је добро протекла и пуштена је на кућно лечење. Права је срећа да се на гробљу затекло још људи када јој је сукња нагло планула. Сведоци су видели да се незгода догодила док је палила свећу и да се није намерно запалила. Опрхвана болом за сином, Биљана није била у стању да се снађе док јој је пламен невероватном брзином гутао гардеробу" наводи наш саговорник упућен у случај.

Према његовим речима, сцена која је недавно нарушила мир гробља умногоме је подсећала на оне из добро режираних филмова којима редитељи желе да шокирају гледаоце.

"Када смо угледали живу буктињу, жену која је безуспешно покушавала да угаси своју сукњу, потрчали смо без двоумљења да јој помогнемо. Буквално смо се бацили на покретну живу буктињу. После десетак минута пламен је угашен. Неко је у међувремену позвао Хитну помоћ, која је жени указала помоћ и превезла је у болницу" наводи наш саговорник.

Подсетимо, Јаћимовић је убијен у заказаном обрачуну навијача Црвене звезде и Борца на градском тргу у Чачку.

Туча се догодила у три сата после поноћи, а утакмица између Црвене звезде и Борца која је била заказана у суботу у 17 сати у Чачку, одложена је.

Због овог убиства и рањавања приведени су Чачани Б. М. (21), Д. Б. (21) и Н. К. (22).

Извор: ЕПК/Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милос

21.10.2016 12:57

Поцивај у миру соколе ⛪️⛪️⛪️ А те фукаре треба средит на ффин нацин ⛪️⛪️⛪️

ОДГОВОРИТЕ