Majka navijača se zapalila na groblju

Biljana Jaćimović, majka navijača Crvene zvezde Aleksandra Jaćimovića (21), koji je pre šest meseci izboden nožem u tuči navijača u Čačku, slučajno se zapalila na grobu nastradalog sina dok mu je palila sveću!

Srbija 21.10.2016 | 12:06
Majka navijača se zapalila na groblju
Plamen sveće je nesrećnoj ženi zahvatio suknju i ona je zadobila teške opekotine. Novu tragediju sprečili su slučajni prolaznici, koji su ugasili živu buktinju!

"Biljana je u bolnici podvrgnuta transplantaciji kože zbog teških opekotina na nogama! Operacija je dobro protekla i puštena je na kućno lečenje. Prava je sreća da se na groblju zateklo još ljudi kada joj je suknja naglo planula. Svedoci su videli da se nezgoda dogodila dok je palila sveću i da se nije namerno zapalila. Oprhvana bolom za sinom, Biljana nije bila u stanju da se snađe dok joj je plamen neverovatnom brzinom gutao garderobu" navodi naš sagovornik upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, scena koja je nedavno narušila mir groblja umnogome je podsećala na one iz dobro režiranih filmova kojima reditelji žele da šokiraju gledaoce.

"Kada smo ugledali živu buktinju, ženu koja je bezuspešno pokušavala da ugasi svoju suknju, potrčali smo bez dvoumljenja da joj pomognemo. Bukvalno smo se bacili na pokretnu živu buktinju. Posle desetak minuta plamen je ugašen. Neko je u međuvremenu pozvao Hitnu pomoć, koja je ženi ukazala pomoć i prevezla je u bolnicu" navodi naš sagovornik.

Podsetimo, Jaćimović je ubijen u zakazanom obračunu navijača Crvene zvezde i Borca na gradskom trgu u Čačku.

Tuča se dogodila u tri sata posle ponoći, a utakmica između Crvene zvezde i Borca koja je bila zakazana u subotu u 17 sati u Čačku, odložena je.

Zbog ovog ubistva i ranjavanja privedeni su Čačani B. M. (21), D. B. (21) i N. K. (22).

Izvor: EPK/Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milos

21.10.2016 14:57

Pocivaj u miru sokole ⛪️⛪️⛪️ A te fukare treba sredit na ffin nacin ⛪️⛪️⛪️

ODGOVORITE