Наставница признала да је редовно имала секс са учеником

Некадашња наставница Мери Бет Хеглин (24), која је оптужена за сексуално искоришћавање ученика, за време њеног рада у средњој школи у Вашингтону, током ове године, криви 17-годишњег дечака за несрећу која ју је задесила, и тврди да ју је он завео.

Свијет 21.10.2016 | 13:10
Наставница признала да је редовно имала секс са учеником
Она је признала да је имала секс са учеником готово свакодневно током 9 месеци, понекад у њеном ауту, а понекад и у дому његових родитеља. Данас, она тврди да је жртва, и да ју је младић завео интелигенцијом, шармом и вокабуларом.

"Остављао ми је порука као што су: 'Волим како мирише твоја пизза', и сличне. Искористио је моју рањивост јер сам била у осетљивом периоду, због проблема са мојим дечком. После хапшења, постала сам стриптизета и наступам под именом 'Бамби'. Када ме је убедио да му пошаљем своје секси фотографије, укључујући и голе селфије, поделио их је са својим школским друговима" испричала је Хеглин.

Хеглинова је добила отказ после интерне истраге у школи, а по завршетку суђења које је у току могла би да добије 10 година дугу робију.



Извор: србијаданас/информер.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЉУБАВ

21.10.2016 12:50

СРАМОТА 10 ГОДИНА ЗА ЉУБАВ. КОД НАС БИ СВИ БИЛИ У ЗАТВОРУ. ОД МИЛЕ ПА НАДАЉЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам имала 29

21.10.2016 14:04

кад смо се ја и Миле срели. 1992. јесен. Није било секса вец фино друзење. Секс много пута све поквари. Био је он у рату, алито дрзи за себе. Не знам ста би радила с дјецаком мрдјутим кад видим их вани они су искуснији од многих старијих мускараца. Одјевање итд.

Name

васке

21.10.2016 12:53

Овдје це суд направити страсну греску ако је осуде.Па њу треба наградити сто је подуцила дјецака да буде цовјек.Па мој пријатељ је вјерујте платио једној зени да му сину скине мрак социју.Момак полази на факултет,а ј..ци се по мобителу није имао времена да спава са зенском.Послије настане стид и комплекс и ето ти инвалида.Наставнице Бог те благосовио,да си близе да те поцастим питом испод саца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кос

21.10.2016 13:35

Селе додји ти да предајес одбрану и застититу у БиХ,радо цес бити примљен.

Name

Само Сеx Србина Спашава

21.10.2016 13:20

Ре.васке Свака ти је на мјесту легендо...

ОДГОВОРИТЕ