Nastavnica priznala da je redovno imala seks sa učenikom

Nekadašnja nastavnica Meri Bet Heglin (24), koja je optužena za seksualno iskorišćavanje učenika, za vreme njenog rada u srednjoj školi u Vašingtonu, tokom ove godine, krivi 17-godišnjeg dečaka za nesreću koja ju je zadesila, i tvrdi da ju je on zaveo.

Svijet 21.10.2016 | 13:10
Nastavnica priznala da je redovno imala seks sa učenikom
Ona je priznala da je imala seks sa učenikom gotovo svakodnevno tokom 9 meseci, ponekad u njenom autu, a ponekad i u domu njegovih roditelja. Danas, ona tvrdi da je žrtva, i da ju je mladić zaveo inteligencijom, šarmom i vokabularom.

"Ostavljao mi je poruka kao što su: 'Volim kako miriše tvoja pizza', i slične. Iskoristio je moju ranjivost jer sam bila u osetljivom periodu, zbog problema sa mojim dečkom. Posle hapšenja, postala sam striptizeta i nastupam pod imenom 'Bambi'. Kada me je ubedio da mu pošaljem svoje seksi fotografije, uključujući i gole selfije, podelio ih je sa svojim školskim drugovima" ispričala je Heglin.

Heglinova je dobila otkaz posle interne istrage u školi, a po završetku suđenja koje je u toku mogla bi da dobije 10 godina dugu robiju.



Izvor: srbijadanas/informer.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

LJUBAV

21.10.2016 12:50

SRAMOTA 10 GODINA ZA LJUBAV. KOD NAS BI SVI BILI U ZATVORU. OD MILE PA NADALJE.

ODGOVORITE
Name

Ja sam imala 29

21.10.2016 14:04

kad smo se ja i Mile sreli. 1992. jesen. Nije bilo seksa vec fino druzenje. Seks mnogo puta sve pokvari. Bio je on u ratu, alito drzi za sebe. Ne znam sta bi radila s djecakom mrdjutim kad vidim ih vani oni su iskusniji od mnogih starijih muskaraca. Odjevanje itd.

Name

vaske

21.10.2016 12:53

Ovdje ce sud napraviti strasnu gresku ako je osude.Pa nju treba nagraditi sto je poducila djecaka da bude covjek.Pa moj prijatelj je vjerujte platio jednoj zeni da mu sinu skine mrak sociju.Momak polazi na fakultet,a j..ci se po mobitelu nije imao vremena da spava sa zenskom.Poslije nastane stid i kompleks i eto ti invalida.Nastavnice Bog te blagosovio,da si blize da te pocastim pitom ispod saca.

ODGOVORITE
Name

Kos

21.10.2016 13:35

Sele dodji ti da predajes odbranu i zastititu u BiH,rado ces biti primljen.

Name

Samo Sex Srbina Spašava

21.10.2016 13:20

Re.vaske Svaka ti je na mjestu legendo...

ODGOVORITE