Хари Реднап прегазио супругу!

Енглески тренер на бизаран начин теже повредио своју жену Сандру, која је завршила у болници на операцији.

Фудбал 21.10.2016 | 15:00
Хари Реднап прегазио супругу!
Хари Реднап нанео је тешке повреде супруги Сандри у необичној несрећи у Вестбурну у Борнмуту.

Бивши менаџер Вест Хема, Портсмута, Тотенхема возио је супругу у шопинг, када је дошло до повређивања.

Његова супруга Сандра изашла је из аутомобила, али су јој врата џипа ухватила капут, што Реднап није приметио, па ју је вукао по улици, јер је наставио да вози.

Енглески медији преносе да су очевици изјавили да је Сандра вриштала од болова, јер јој је наводно супруг прешао и преко ноге, а да је на асфалту било много крви, пре него што је Хари схватио шта се догодило и зауставио возило.

Сандра је колима хитне помоћи брзо пребачена у болницу на југу Енглеске, и лекари су је одмах оперисали. Британски медији преносе да је претрпела озбиљне повреде.

Хари Реднап, према речима очевидаца, био је ван себе, у потпуном шоку када је схватио шта је урадио.

"Примили смо позив у 11.49 часова из Пул Роуда у Борнмуту. Жртва је била жена у шездесетим годинама. Имала је повреду стопала због чега је хитно превезена у болницу", штуро је изјавио портпарол хитне помоћи.

Хари Реднап (69) пре 26 година преживео тешку саобраћајну несрећу у Италији, када се аутомобил у близини Рима директно закуцао у мини бус у којем је он био. На лицу места погинуо је Харијев пријатељ Брајан, као и тројица Италијана која су била у аутомобилу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар