Hari Rednap pregazio suprugu!

Engleski trener na bizaran način teže povredio svoju ženu Sandru, koja je završila u bolnici na operaciji.

Fudbal 21.10.2016 | 15:00
Hari Rednap pregazio suprugu!
Hari Rednap naneo je teške povrede suprugi Sandri u neobičnoj nesreći u Vestburnu u Bornmutu.

Bivši menadžer Vest Hema, Portsmuta, Totenhema vozio je suprugu u šoping, kada je došlo do povređivanja.

Njegova supruga Sandra izašla je iz automobila, ali su joj vrata džipa uhvatila kaput, što Rednap nije primetio, pa ju je vukao po ulici, jer je nastavio da vozi.

Engleski mediji prenose da su očevici izjavili da je Sandra vrištala od bolova, jer joj je navodno suprug prešao i preko noge, a da je na asfaltu bilo mnogo krvi, pre nego što je Hari shvatio šta se dogodilo i zaustavio vozilo.

Sandra je kolima hitne pomoći brzo prebačena u bolnicu na jugu Engleske, i lekari su je odmah operisali. Britanski mediji prenose da je pretrpela ozbiljne povrede.

Hari Rednap, prema rečima očevidaca, bio je van sebe, u potpunom šoku kada je shvatio šta je uradio.

"Primili smo poziv u 11.49 časova iz Pul Rouda u Bornmutu. Žrtva je bila žena u šezdesetim godinama. Imala je povredu stopala zbog čega je hitno prevezena u bolnicu", šturo je izjavio portparol hitne pomoći.

Hari Rednap (69) pre 26 godina preživeo tešku saobraćajnu nesreću u Italiji, kada se automobil u blizini Rima direktno zakucao u mini bus u kojem je on bio. Na licu mesta poginuo je Harijev prijatelj Brajan, kao i trojica Italijana koja su bila u automobilu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar