Опрезно са обликовањем обрва

Лепо обликоване обрве могу да буду предиван украс лица који наглашава очи и истиче поглед, али ако их претерано истањите или "задебљате" оловком, могу и да покваре целокупан утисак.

Мода и љепота 19.10.2016 | 08:22
Опрезно са обликовањем обрва
Лепо обликоване обрве могу да буду предиван украс лица који наглашава очи и истиче поглед, али ако их претерано истањите или "задебљате" оловком, могу и да покваре целокупан утисак. Да се то не би догодило, приликом обликовања следите њихов природан изглед.

* Избегавајте претерано чупање - Када добијете жељени облик обрве више га немојте дирати. Једине длачице које морате да уклоните су оне око обрва, које се не уклапају у њихов лук. Немојте претеривати и не заносите се с чупањем јер када једном истањите обрве, врло тешко ћете вратити њихову природну форму.

* Не игноришите природни лук - Многе даме се одлучују за чупање завршетка обрве и допуњавање новог лука оловком, што је погрешно јер не изгледа природно. Природни лук раста длачица прати ваше лице и зато не смете превише да га мењате. Довољно је да га благо обликујете и прилагодите вашим жељама.

* Пажљиво с оловком - Оловка за обрве идеална је за попуњавање празнина унутар постојећег лука обрве или нијансирање длачица како би се постигао већи ефекат. Али, њоме не смете да исцртавате длачице, ни да исправљате облик обрве. Осим што не делује природно, постоји и опасност од размазивања.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар