Хукић у "савршеној форми", Украјинац му пријети!

Муамер Хукић браниће титулу шампиона света у крузер категорији у ИБО верзији за нешто више од месец дана.

Остали спортови 19.10.2016 | 21:15
Хукић у "савршеној форми", Украјинац му пријети!
Момка пореклом са Сјенице који се бори под Немачком заставом као Марко Хук, изазвао је актуелни шампион Европе, Украјинац Дмитро Кучер.

Борба је на програму 19. новембра у Хановеру, где ће Хукић боксовати 44. пут у професионалној каријери и тражити јубиларну 40. победу.

Хукић је последњи пут у рингу био у фебруару када је савладао Британца Олу Афолабија управо за ИБО појас, а Кучер му је алтернативни ривал јер се Овил Мекензи повукао из борбе заказане за 24. септембра.

"Искрено, мислим да је Кучер много снажнији противник него Мекензи. У сјајном стилу је победио Енца Макаринелија и постао шампион Европе. Снажан је, може да оконча борбу једним ударцем. Али већи изазов је и већа мотивација за мене. Срећан сам што ћу ући у ринг само осам недеља након отказане борбе, био сам у савршеној форми и такав ћу бити и против Кучера", рекао је Хукић.

Украјинац има 32 године, у 26 профи борби има 24 победе, 18 нокаутом.

"Узбуђен сам због борбе са Хукићем у Хановеру. Европску титулу сам освојио у Макаринелијевом дворишту где му нисам дао шансу. Сада желим да иста судбина задеси Хукића. Вратићу се кући као ИБО шампион света", рекао је Кучер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар