ЛШ: Од Рада до Реала за 37 дана!

Радовић зна слабе тачке првака Европе... Српски офанзивац каже да је вечерашњи меч круна његове каријере у еврокуповима.

Фудбал 18.10.2016 | 14:00
ЛШ: Од Рада до Реала за 37 дана!
Пре нешто више од месец дана Мирослав Радовић се припремао са екипом Партизана за суперлигашки окршај против Рада. Сада је у потпуно другачијем амбијенту. Вечерас ћер предводити Легију из Варшаве на терену европског првака Реал Мадрид.

Радовић и његови саиграчи су апсолутни аутсајдери у Мадриди против разгоропађене чете Зинедина Зидана која је декласирала Бетис претходног викенда. Легија је у прва два кола претпела тешке поразе од Борусије и Спортинга, тако да јој нико не даје шансе уочи меча у шпанској престоници.

Ипак, Радовић и саиграчи не губе наду да могу до подвига.

“Сваки фудбалер на свету жели да једног дана игра против Реал Мадрида. За многе од нас, сан ће се вечерас остварити.  За мене је ово врхунац каријере у еврокуповима. Али то не значи да ћемо изаћи на терен и само чекати противника. Сваки тим, па и Реал Мадрид има слабе тачке. Покушаћемо да искористимо те слабе тачке. Даћемо све од себе”, рекао је Радовић.

Очекује се да ће Легија вечерас у Мадриду имати подршку око 4.000 својих навијача који су допутовали из Пољске, али и осталих крајева Европе. Многи од њих су прилично проблематични чланови ултрас група и зато је шпанска полиција на ногама.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар