LŠ: Od Rada do Reala za 37 dana!

Radović zna slabe tačke prvaka Evrope... Srpski ofanzivac kaže da je večerašnji meč kruna njegove karijere u evrokupovima.

Fudbal 18.10.2016 | 14:00
LŠ: Od Rada do Reala za 37 dana!
Pre nešto više od mesec dana Miroslav Radović se pripremao sa ekipom Partizana za superligaški okršaj protiv Rada. Sada je u potpuno drugačijem ambijentu. Večeras ćer predvoditi Legiju iz Varšave na terenu evropskog prvaka Real Madrid.

Radović i njegovi saigrači su apsolutni autsajderi u Madridi protiv razgoropađene čete Zinedina Zidana koja je deklasirala Betis prethodnog vikenda. Legija je u prva dva kola pretpela teške poraze od Borusije i Sportinga, tako da joj niko ne daje šanse uoči meča u španskoj prestonici.

Ipak, Radović i saigrači ne gube nadu da mogu do podviga.

“Svaki fudbaler na svetu želi da jednog dana igra protiv Real Madrida. Za mnoge od nas, san će se večeras ostvariti.  Za mene je ovo vrhunac karijere u evrokupovima. Ali to ne znači da ćemo izaći na teren i samo čekati protivnika. Svaki tim, pa i Real Madrid ima slabe tačke. Pokušaćemo da iskoristimo te slabe tačke. Daćemo sve od sebe”, rekao je Radović.

Očekuje se da će Legija večeras u Madridu imati podršku oko 4.000 svojih navijača koji su doputovali iz Poljske, ali i ostalih krajeva Evrope. Mnogi od njih su prilično problematični članovi ultras grupa i zato je španska policija na nogama.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar