Миха пуца од самопоуздања: Да је Љајић био здрав, били бисмо други!

Можемо да победимо све у Италији! Српски тренер хвали земљака као кључног играча!

Фудбал 18.10.2016 | 13:30
Миха пуца од самопоуздања: Да је Љајић био здрав, били бисмо други!
Сјајна ноћ је иза Торина и његових Срба. Синиша Михајловић убија плодове тренерског рада и везао је трећу победу за пласман на четврто место првенствене лествице у Италији. АдемЉајић се на најбољи начин вратио после повреде и са два гола био идеолог убедљиве победе на Сицилији. А деби у Серији А је уписао и млади српски везиста Саша Лукић који је прошлог лета дошао из партизана у табор Бикова...

Наравно, Љајићева партија је у центру пажње. Михајловић и он се добро познају, а ово би могла да буде њихова најуспешнија епизода после сарадање у Фјорентини и неславног периода у репрезентацији Србије.

„Знам колико Љајић вреди, а он зна шта сам све спреман да урадим за њега. Верујемо један другоме и знамо шта смо све спремни да урадимо. Однос између нас двојице је увек био добар и он је свестан колико сам желео да га доведем у Торино. Љајићу је јасно колико нам је важан. Да само га имали у неким ранијим утакмицама, сигуран сам да их не бисмо изгубили. Да није било те његове повреде, сада бисмо били други на табели. Извео сам га је је зарадио глуп жути картон, а противници су покушавали да га испровоцирају за црвени. Познајем његов карактер и зато сам га заменио“, описао је Михајловић после меча Љајићеву игру.  

Торино је истакао кандидатуру за пласман у Европу.

„Када сам дошао у Торино, зацртао сам циљ да се у року од две године пласирамо у Европу. Већ у овој сезони смо показали могућност да то остваримо, иако конкуренти имају јаче тимове. Милан, Интер и Наполи имају више квалитета али са нашим духом и жељом можемо да победимо све у лиги, што смо већ показали у утакмицама на нашем терену против јачих екипа од нас попут Роме и Фјорентине. Немогуће ја да не будемо задовољни када имамо три узастопне победе, четврто место на табели, други најубедљивији напад у лиги. И што је најважније, континуитет добрих игара. Треба да останемо чврсто на земљи, али с оваквом игром можемо да победимо све у лиги“.

Поред Торина, пријатно изненађење је и Михајловићев бивши тим Милан који се налази на другом месту на табели.

„Не жалим за Миланом и не осећам потребу за осветом. Увек ћу бити захвалан Галијанију и Берлусконију на шанси коју су ми пружили. Али сада сам срећан у Торину где такође имам амбициозног председника“, поручио је Михајловић. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар