Наполи намирисао слабост - нови атак на Икардија...!

Ништа од Интерове пројекције о 110.000.000! Неразури ће морати да спусте цену...

Фудбал 21.10.2016 | 12:00
Наполи намирисао слабост - нови атак на Икардија...!
Били су то дани славља у плаво-црном делу Милану. Мауро Икарди је продужио уговор и обавезао се на верност Интеру, иако је управа клуба имала већ договорен и 60.000.000 вредан трансфер у Наполи. Али Икарди је изабрао да остане. Неколико месеци касније расположење је значајно другачије.

Трибина се поделила око Икардија после објављивања његове аутобиографије “Увек напред“. Аргентинац се хвалио како је постао јунак свлачионице кад се супроставио Интеровим хулиганима. Чак им је и запретио довођењем Аргентинаца који ће све да их поубијају?! Наравно, тврдо језгро навијача је бесно и тражи да му се одузме капитенска трака. Онај мирнији део је стао на страну фудбалера, али питање је шта ће управа на челу саХавијером Занетијем данас одлучити. Ако подлегне притиску “окорелих“ Икарди ће сигурно бити љут. Размажен је то фудбалер, навикао да му се тепа.

Наполи је намирисао слабост. Летос га је умало купио, Коријере дело Спорт пише да следи нови напад већ у јануару. Оним поменутим уговором клаузула о обештећењу одређена је на 110.000.000 евра, мада она важи само за клубове из иностранства. С обзиром на ситуацију ипак јасно је да ће Интер, ако се уопште одлучи на растанак, морати да спусти прохтеве. Коријере наводи да би био задовољан са тих 60.000.000. Уосталом, ретки ће се клубови одважити да ризикују са овако проблематичним асом.

Наполитанци би могли. Јер тешко да би се и причљиви Икарди одважио да каже нешто против Наполијевих ултраса. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар