Napoli namirisao slabost - novi atak na Ikardija...!

Ništa od Interove projekcije o 110.000.000! Nerazuri će morati da spuste cenu...

Fudbal 21.10.2016 | 12:00
Napoli namirisao slabost - novi atak na Ikardija...!
Bili su to dani slavlja u plavo-crnom delu Milanu. Mauro Ikardi je produžio ugovor i obavezao se na vernost Interu, iako je uprava kluba imala već dogovoren i 60.000.000 vredan transfer u Napoli. Ali Ikardi je izabrao da ostane. Nekoliko meseci kasnije raspoloženje je značajno drugačije.

Tribina se podelila oko Ikardija posle objavljivanja njegove autobiografije “Uvek napred“. Argentinac se hvalio kako je postao junak svlačionice kad se suprostavio Interovim huliganima. Čak im je i zapretio dovođenjem Argentinaca koji će sve da ih poubijaju?! Naravno, tvrdo jezgro navijača je besno i traži da mu se oduzme kapitenska traka. Onaj mirniji deo je stao na stranu fudbalera, ali pitanje je šta će uprava na čelu saHavijerom Zanetijem danas odlučiti. Ako podlegne pritisku “okorelih“ Ikardi će sigurno biti ljut. Razmažen je to fudbaler, navikao da mu se tepa.

Napoli je namirisao slabost. Letos ga je umalo kupio, Korijere delo Sport piše da sledi novi napad već u januaru. Onim pomenutim ugovorom klauzula o obeštećenju određena je na 110.000.000 evra, mada ona važi samo za klubove iz inostranstva. S obzirom na situaciju ipak jasno je da će Inter, ako se uopšte odluči na rastanak, morati da spusti prohteve. Korijere navodi da bi bio zadovoljan sa tih 60.000.000. Uostalom, retki će se klubovi odvažiti da rizikuju sa ovako problematičnim asom.

Napolitanci bi mogli. Jer teško da bi se i pričljivi Ikardi odvažio da kaže nešto protiv Napolijevih ultrasa. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar