У саобраћајној несрећи погинуо младић

На магистралном путу Подроманија - Рогатица, у мјесту Кула, општина Соколац, ноћас око 03.20 часова, догодила се саобраћајна несрећа у којој је једно лице изгубило живото, док су три повријеђена.

Република Српска 17.10.2016 | 14:05
У саобраћајној несрећи погинуо младић
У несрећи је учествовало путничко возило "пасат" које се након слијетања са коловоза више пута преврнуло и зауставило на ливади.

Том приликом путник М.Ц. (1991) је изгубио живот настањен у Сокоцу, а повријеђени су О.В. и В.Ц. из Сокоца и Д.М., држављанин Србије, који су превезени у Клинички центар Касиндо ради указивања љекарске помоћи и утврђивања степена повреда.

Наведеним возилом управљао је М.М. из Сокоца код којег је алкотестирањем утврђено присуство алкохола у организму у количини од 1,27 г/кг.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево који је наложио вршење увиђаја и предузимање потребних мјера и радњи на документовању кривичног дјела "Угрожавање јавног саобраћаја".

Беживотно тијело страдалог младића превезено је у просектуру у И.Н.Сарајеву, гдје ће по налогу тужиоца бити извршена обдукција. Тачан узрок саобраћајне нереће биће накнадно утврђен.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

даx

17.10.2016 12:46

Страсно сауцесце породици. Исправка није Кула него Бјелосављевици

ОДГОВОРИТЕ