U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić

Na magistralnom putu Podromanija - Rogatica, u mjestu Kula, opština Sokolac, noćas oko 03.20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo životo, dok su tri povrijeđena.

Republika Srpska 17.10.2016 | 14:05
U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić
U nesreći je učestvovalo putničko vozilo "pasat" koje se nakon slijetanja sa kolovoza više puta prevrnulo i zaustavilo na livadi.

Tom prilikom putnik M.C. (1991) je izgubio život nastanjen u Sokocu, a povrijeđeni su O.V. i V.C. iz Sokoca i D.M., državljanin Srbije, koji su prevezeni u Klinički centar Kasindo radi ukazivanja ljekarske pomoći i utvrđivanja stepena povreda.

Navedenim vozilom upravljao je M.M. iz Sokoca kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,27 g/kg.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio vršenje uviđaja i preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja".

Beživotno tijelo stradalog mladića prevezeno je u prosekturu u I.N.Sarajevu, gdje će po nalogu tužioca biti izvršena obdukcija. Tačan uzrok saobraćajne nereće biće naknadno utvrđen.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dax

17.10.2016 12:46

Strasno saucesce porodici. Ispravka nije Kula nego Bjelosavljevici

ODGOVORITE