Трагедија шампиона: Тајсону Геју убили кћерку!

Бивши светски првак и други најбржи човек свих времена изгубио је 15-годишњу кћерку у пуцњави.

Остали спортови 17.10.2016 | 15:15
Трагедија шампиона: Тајсону Геју убили кћерку!
Млада, 15-годишња Тринити Геј, кћерка бившег светског првака у спринту на 100 и 200 метара и другог најбржег човека свих времена, Тајсона Геја, преминула је у болници од последица рањавања у пуцњави испред једног ресторана.

Светске агенције, позивајући се на саопштење полиције из Лексингтона, Кентаки, САД, објавиле су да је Тринити фатално рањена у врат у размени ватре између два аутомобила и да је преминула убрзо након што је примљена у "Кентаки медикал центар".

Представник за штампу трофејног, али и суспендованог спринтера, Марк Ветмор, потврдио је Асошијетед пресу да је Гејова кћерка била жртва у пуцњави.

У полицијском саопшењу се само наводи да је малолетник који је погођен на месту пуцњаве одведен приватним возилом у универзитетску болницу и да је касније проглашен мртвим.

Полиција је успела да заустави једно од возила из којег су испаљени хици, наводи се у кратком саопштењу.

Геј је постао светски првак у две најкраће дисциплине на Светском првенству у Осаки 2007, недуго затим истрчао је 9,69, од чега је до данас брже трчао само Усеин Болт, а потом су код 34-годишњег Американца чешће проблеми били везани за повреде, допинг, суспензије и одузете медаље, него за успехе.

Једина олимпијска, освојена у штафети 4x100 у Лондону 2012, одузета му је касније јер је установљено да је био допингован, због чега није учествовао ни на Светском првенству у Москви 2013. године, због чега се вратио се на стазу тек 2014. године, међутим није успео да понови резултате из првог дела каријере и млађих дана.

Тринити се и сама бавила спринтом и била је веома талентована.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар