Српска полиција нема везе са хапшењем

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да српска полиција сигурно није учествовала ни на који начин у хапшењу бившег шефа српске Жандармерије Братислава Дикића.

Србија 16.10.2016 | 13:25
Српска полиција нема везе са хапшењем
Министар је рекао да очекује званичну информацију Црне Горе поводом хапшења Дикића, уколико је та информација тачна.

"Не, полиција сигурно није учествовала. МУП не учествуије у извршењу било каквих дела, а, ако је неки држављанин Србије учествовао, очекујем информацију и о томе, па ћемо видети шта је тачно, али је сигурно да полиција није учествовала ни на који начин у томе", рекао је Стефановић новинарима у Бујановцу.

Он је додао да је ту информацију чуо из медија.

"Очекујем неку врсту званичне информације, ако је то тачно, од полиције Црне Горе или да се тужилаштво огласи о том питању, до бих то могао да коментаришем", рекао је Стефановић.

Министар је раније за Тањуг изјавио је да сваки грађанин Србије треба да одговара уколико је починио неко кривично дело, али је поново истакао да ће се српска полиција обрачунати са црногорском мафијом.

"Тренутно немамо довољно информација о догађајима о којима пишу црногорски медији и морамо да сачекамо званичне информације државних органа у Црној Гори" рекао је Стефановић Тањугу.

Коментари / 0

Оставите коментар