Srpska policija nema veze sa hapšenjem

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da srpska policija sigurno nije učestvovala ni na koji način u hapšenju bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića.

Srbija 16.10.2016 | 13:25
Srpska policija nema veze sa hapšenjem
Ministar je rekao da očekuje zvaničnu informaciju Crne Gore povodom hapšenja Dikića, ukoliko je ta informacija tačna.

"Ne, policija sigurno nije učestvovala. MUP ne učestvuije u izvršenju bilo kakvih dela, a, ako je neki državljanin Srbije učestvovao, očekujem informaciju i o tome, pa ćemo videti šta je tačno, ali je sigurno da policija nije učestvovala ni na koji način u tome", rekao je Stefanović novinarima u Bujanovcu.

On je dodao da je tu informaciju čuo iz medija.

"Očekujem neku vrstu zvanične informacije, ako je to tačno, od policije Crne Gore ili da se tužilaštvo oglasi o tom pitanju, do bih to mogao da komentarišem", rekao je Stefanović.

Ministar je ranije za Tanjug izjavio je da svaki građanin Srbije treba da odgovara ukoliko je počinio neko krivično delo, ali je ponovo istakao da će se srpska policija obračunati sa crnogorskom mafijom.

"Trenutno nemamo dovoljno informacija o događajima o kojima pišu crnogorski mediji i moramo da sačekamo zvanične informacije državnih organa u Crnoj Gori" rekao je Stefanović Tanjugu.

Komentari / 0

Ostavite komentar