Мејведер спасао боксера од самоубиства?!

Флојд "Новац" Мејведер можда се у јавности представља као надмени егоиста, али је и велики човек, судећи према писању америчких медија.

Остали спортови 16.10.2016 | 19:15
Мејведер спасао боксера од самоубиства?!
Наиме, вишеструки шампион света у боксу наводно је спасао свог колегу Адријена Бронера од самоубиства.

Бонер је пре неколико дана поставио неколико суицидалних порука са оружјем на Инстаграму које су забринуле његову породицу.

Иако су се њих двојица препуцавала почетком године, када је Мејведер прочитао његове статусе, позвао га је да му буде гост на његовом имању у Лас Вегасу док му не буде боље.

Није му требало много да потпуно промени расположење, па сада на Инстаграму качи снимке из провода са Мејведером у његовом Бугатију.

У међувремену су заједно гледали и предсезонски НБА меч између Лос Анђелес Лејкерса и Сакраменто Кингса у Лас Вегасу.

Бронер је бивши светски шампион у четири катагорије јуниор лакој (2011-2012), лакој (2012-2013), велтер (2014) и суперлакој (215-2016).

У децембру 2012. магазин Ринг га је рангирао као петог најбољег боксера на свету. Током каријере је на 35 борби остварио 32 победе, 24 нокаутом.

Последњу је имао 1. априла када је техничким нокаутом савладао Британца Ешлија Теофејна.

Мејведер се пензионисао након што је у септембру 2015. победио Андреа Берта, неколико месеци после победе над највећим ривалом Манијем Пакјаом.

Повукао се из ринга као непоражени шампион у 49 борби (26 КО), а носилац је појаса у пет различитих категорија, у којима има 12 светских титула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар