Mejveder spasao boksera od samoubistva?!

Flojd "Novac" Mejveder možda se u javnosti predstavlja kao nadmeni egoista, ali je i veliki čovek, sudeći prema pisanju američkih medija.

Ostali sportovi 16.10.2016 | 19:15
Mejveder spasao boksera od samoubistva?!
Naime, višestruki šampion sveta u boksu navodno je spasao svog kolegu Adrijena Bronera od samoubistva.

Boner je pre nekoliko dana postavio nekoliko suicidalnih poruka sa oružjem na Instagramu koje su zabrinule njegovu porodicu.

Iako su se njih dvojica prepucavala početkom godine, kada je Mejveder pročitao njegove statuse, pozvao ga je da mu bude gost na njegovom imanju u Las Vegasu dok mu ne bude bolje.

Nije mu trebalo mnogo da potpuno promeni raspoloženje, pa sada na Instagramu kači snimke iz provoda sa Mejvederom u njegovom Bugatiju.

U međuvremenu su zajedno gledali i predsezonski NBA meč između Los Anđeles Lejkersa i Sakramento Kingsa u Las Vegasu.

Broner je bivši svetski šampion u četiri katagorije junior lakoj (2011-2012), lakoj (2012-2013), velter (2014) i superlakoj (215-2016).

U decembru 2012. magazin Ring ga je rangirao kao petog najboljeg boksera na svetu. Tokom karijere je na 35 borbi ostvario 32 pobede, 24 nokautom.

Poslednju je imao 1. aprila kada je tehničkim nokautom savladao Britanca Ešlija Teofejna.

Mejveder se penzionisao nakon što je u septembru 2015. pobedio Andrea Berta, nekoliko meseci posle pobede nad najvećim rivalom Manijem Pakjaom.

Povukao se iz ringa kao neporaženi šampion u 49 borbi (26 KO), a nosilac je pojasa u pet različitih kategorija, u kojima ima 12 svetskih titula.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar