Комбинација коју Ана Винтур никоме не опрашта

У питању је лоок који се сматра врхунцем елеганције, али разумемо те Анна....

Занимљивости 15.10.2016 | 11:34
Комбинација коју Ана Винтур никоме не опрашта
Ани Винтур приписују се заслуге за популаризовање високе моде међу генерацијама жена, а америчко издање магазина Вогуе трансформисала је у прави културни феномен.



Стога не чуди да се њено мишљење када су у питању мода и стил увек цени и поштује.

"Створите сопствени стил. Нека буде уникатан, али нека се други могу идентификовати с њим. Требали бисте имати сопствена модна правила, бити узор и инспирација, али морате имати свој стил. Немојте слепо следити трендове. Не требате заборавити своју личност и тело. Најгоре што можете направити је да се осећате неудобно у нечему што носите."



Њен ормар препун је елегантних одевних комада с раскошним цветним узорцима по којима је постала препознатљива једнако као и по својој боб фризури, сунчаним наочарама и истих Маноло Блахник ципела из којих не излази већ 20 година.



Иако подстиче модну игру по сопственим правилима, једну одевну комбинацију никоме не би опростила. Наиме, у видео интервјуу за Вогуе својевремено је изјавила како никада не би носила црно од главе до пете.



Занимљиво је како је управо то једна од најсвестранијих комбинација која се иначе сматра врхунцем елеганције и обожавају је многе славне даме попут нпр. Јеннифер Анистон или Кате Мосс.

За Анну, очито, вреди друго правило и она би нам вероватно препоручила 'разбијање' црнила упечатљивим модним детаљима у живим бојама или избјегавањем комбинирања црних одевних комада.

Извор: Задовољна.хр
Фото: Интернет

Коментари / 0

Оставите коментар