Kombinacija koju Ana Vintur nikome ne oprašta

U pitanju je look koji se smatra vrhuncem elegancije, ali razumemo te Anna....

Zanimljivosti 15.10.2016 | 11:34
Kombinacija koju Ana Vintur nikome ne oprašta
Ani Vintur pripisuju se zasluge za popularizovanje visoke mode među generacijama žena, a američko izdanje magazina Vogue transformisala je u pravi kulturni fenomen.



Stoga ne čudi da se njeno mišljenje kada su u pitanju moda i stil uvek ceni i poštuje.

"Stvorite sopstveni stil. Neka bude unikatan, ali neka se drugi mogu identifikovati s njim. Trebali biste imati sopstvena modna pravila, biti uzor i inspiracija, ali morate imati svoj stil. Nemojte slepo slediti trendove. Ne trebate zaboraviti svoju ličnost i telo. Najgore što možete napraviti je da se osećate neudobno u nečemu što nosite."



Njen ormar prepun je elegantnih odevnih komada s raskošnim cvetnim uzorcima po kojima je postala prepoznatljiva jednako kao i po svojoj bob frizuri, sunčanim naočarama i istih Manolo Blahnik cipela iz kojih ne izlazi već 20 godina.



Iako podstiče modnu igru po sopstvenim pravilima, jednu odevnu kombinaciju nikome ne bi oprostila. Naime, u video intervjuu za Vogue svojevremeno je izjavila kako nikada ne bi nosila crno od glave do pete.



Zanimljivo je kako je upravo to jedna od najsvestranijih kombinacija koja se inače smatra vrhuncem elegancije i obožavaju je mnoge slavne dame poput npr. Jennifer Aniston ili Kate Moss.

Za Annu, očito, vredi drugo pravilo i ona bi nam verovatno preporučila 'razbijanje' crnila upečatljivim modnim detaljima u živim bojama ili izbjegavanjem kombiniranja crnih odevnih komada.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Internet

Komentari / 0

Ostavite komentar