Лепој Брени додијељена награда за животно дјело у Сарајеву

Манифестација "Експрессија" која је требало да се одржи синоћ у Сарајеву, окупила је велики број познатих певача из Србије. Међутим, на сам дан манифестације организатори су одлучила да одложе најављени догађај због трагичне погибије две студенткиње из Сарајева.

Забава 14.10.2016 | 13:47
Лепој Брени додијељена награда за животно дјело у Сарајеву
Због тога, уместо да се окупе пред публиком у Олимпијској дворани "Зетра", познати су се окупили у једном сарајевском ресторану где је ипак био спроведен званични део манифестације.

- Жао ми је што нећемо имати прилику да се сви дружимо - рекла је Лепа Брена, којој је публика у Босни и Херцеговини доделила награду за животно дело. Иначе, Лепа Брена нам је открила да је за вечерашњи наступ увежбала посебну кореографију, за чије извођење је било неопходно доста вежбе поготово јер је морала да се спушта са плафона.

Иза кулиса

Званични део манифестације, током које су додељене награде певачима, одржан је без музике, славља али и без црвеног тепиха. Манифестација у Сарајеву, била је прилика да се на јавном месту сретну Лепа Брена и Шабан Шаулић, први пут након што је певач улогу председника жирија у "Звездама Гранда" заменио истом улогом у конкурентском шоу програму "Пинкове звезде".

Бренино дискретно настојање да не примети присуство бившег колеге из шоу-програма, било је успешно у оној мери у којој ни Мирослав Илић није приметио њено присуство.

И док су многи певачи решили да испоштују званични део манифестације и остану у Сарајеву, Рада Манојловић и Харис Берковић кренули за Београд, чим су чули да је догађај одложен.

Блиц
фото:инстаграм

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

.

14.10.2016 17:57

Цудо лепа брена и сабан,бас се цудим ,намјестено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјенерал

15.10.2016 06:58

У Сарајеву!!! Замисли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

15.10.2016 08:11

Није валда досла у резервној одјеци и са резервистима из србије

ОДГОВОРИТЕ