Lepoj Breni dodijeljena nagrada za životno djelo u Sarajevu

Manifestacija "Ekspressija" koja je trebalo da se održi sinoć u Sarajevu, okupila je veliki broj poznatih pevača iz Srbije. Međutim, na sam dan manifestacije organizatori su odlučila da odlože najavljeni događaj zbog tragične pogibije dve studentkinje iz Sarajeva.

Zabava 14.10.2016 | 13:47
Lepoj Breni dodijeljena nagrada za životno djelo u Sarajevu
Zbog toga, umesto da se okupe pred publikom u Olimpijskoj dvorani "Zetra", poznati su se okupili u jednom sarajevskom restoranu gde je ipak bio sproveden zvanični deo manifestacije.

- Žao mi je što nećemo imati priliku da se svi družimo - rekla je Lepa Brena, kojoj je publika u Bosni i Hercegovini dodelila nagradu za životno delo. Inače, Lepa Brena nam je otkrila da je za večerašnji nastup uvežbala posebnu koreografiju, za čije izvođenje je bilo neophodno dosta vežbe pogotovo jer je morala da se spušta sa plafona.

Iza kulisa

Zvanični deo manifestacije, tokom koje su dodeljene nagrade pevačima, održan je bez muzike, slavlja ali i bez crvenog tepiha. Manifestacija u Sarajevu, bila je prilika da se na javnom mestu sretnu Lepa Brena i Šaban Šaulić, prvi put nakon što je pevač ulogu predsednika žirija u "Zvezdama Granda" zamenio istom ulogom u konkurentskom šou programu "Pinkove zvezde".

Brenino diskretno nastojanje da ne primeti prisustvo bivšeg kolege iz šou-programa, bilo je uspešno u onoj meri u kojoj ni Miroslav Ilić nije primetio njeno prisustvo.

I dok su mnogi pevači rešili da ispoštuju zvanični deo manifestacije i ostanu u Sarajevu, Rada Manojlović i Haris Berković krenuli za Beograd, čim su čuli da je događaj odložen.

Blic
foto:instagram

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

.

14.10.2016 17:57

Cudo lepa brena i saban,bas se cudim ,namjesteno.

ODGOVORITE
Name

djeneral

15.10.2016 06:58

U Sarajevu!!! Zamisli...

ODGOVORITE
Name

Ante

15.10.2016 08:11

Nije valda dosla u rezervnoj odjeci i sa rezervistima iz srbije

ODGOVORITE