Манчини шаље поруку подршке: Марио, можеш да постанеш шампион!

Ове године очекујем 20 голова! "Био је примерен играч, увек смо лепо сарађивали. Увек смо имали добру сарадњу. Он је фантастичан играч, али и човек. У добру и у злу били смо заједно. Он је посебан играч за мене, због свега што смо урадили заједно. Поштујем га јако"...

Фудбал 17.10.2016 | 09:00
Манчини шаље поруку подршке: Марио, можеш да постанеш шампион!
Мало се воле, мало се свађају, понекад чак и физички насрну један на другог, али нико не може да оспори да је однос Роберта Манчинија и Марија Балотелија посебан. 

Радили су заједно у Интеру, били су дуго заједно и у Манчестер Ситију, а и сада када више не функионишу у истом тиму Манчини не крије да је слаб на лошег момка европског фудбала. 

А сада када је Балотели коначно заблистао пуним сјајем у дресу Нице, угледни француски лист Л'Екип почастио је Супер-Марија насловном страном, а Манчини поруком подршке. 

"Мора свима да буде јасно да он може и даље да постане велики шампион", почиње Манчоразговор за Л'Екип и истиче да је одувек имао веру у Балотелија, чак и кад су сви дигли руке од њега.

"Делује ми као да је цео свет имао нешто да приговори или каже о Марију, што понекад може да створи огроман притисак. Али ја сам јако срећан због њега и што је коначно пронашао себе у Ници".

Мада је одавно документовано да су Манчини и Балотели имали физичке и вербалне сукобе, италијански тренер помиње да се његов омиљени ученик одувек понашао лепо, где год да су радили.

"Био је примерен играч, увек смо лепо сарађивали. Увек смо имали добру сарадњу. Он је фантастичан играч, али и човек. У добру и у злу били смо заједно. Он је посебан играч за мене, због свега што смо урадили заједно. Поштујем га јако. И даље верујем да он може да постане врхунски играч", сипао је похвале Манчини.

Али, после силних речи хвале, Манчини је имао још једну важну поруку за свог ученика.

"Марио, ове године од тебе очекујем 20 голова! Али мораш да престанеш да славиш голове, то мора да ти постане рутина, да тресеш мреже", каже Италијан и подсећа:

"Био сам још играч када је Балотели заиграо са 17 година. Ја сам дебитовао са 16 година у Серији А и знам како му је. И обожавао сам да играм с њим. Када сам постао тренер желео сам да му пружим прилику, али и свим младим играчима. Верујте ми, постаће шампион".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар