Ивановић: Сви ми поново маштамо о Мундијалу!

Капитен Србије Бранислав Ивановић рекао је да је екипа презадовољна што је током овог окупљања уписала две победе.

Фудбал 10.10.2016 | 13:30
Ивановић: Сви ми поново маштамо о Мундијалу!
Репрезентација Србије је победила Аустрију у Београду са 3:2, два гола постигао је Митровић, оба на асистенцију Душана Тадића, који се једном уписао у стрелце.

"Ова победа је веома веома важна и она може да буде прекретница пред наставак квалификација. Мислим да смо утакмицу заслужили да победимо нашом жељом, хтењем и залагањем на терену. Ово је надамо се само почетак и сада гледамо према другим утакмицама. Нема разлога за еуфорију, али можемо да будемо презадовољни са шест бодова из две утакмице", рекао је Ивановић.

Србија је у квалификацијама за Светско првенство у Јужној Африци такође била у групи с Аустријом. Управо после победе над Аустријом у Бечу 2008. године заживео је "култ" репрезентације, а касније је екипа Радомира Антића изборила и пласман на Мундијал.

"Сви ми поново маштамо о томе, али знамо да имамо још седам утакмица испред нас, пред нама је дугачак пут", рекао је Ивановић.

Србију наредног месеца очекује гостовање у Велсу, а Ивановић је рекао да је та утакмица "један од највећих и најтежих испита у групи".

"Последњу такмичарску утакмицу у овој години желимо да завршимо успешно. Биће тешко, али спремићемо се за то", рекао је Ивнаовић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нн

10.10.2016 12:08

Јеси капитен и био играч добар,али си синоћ био један од најлошијих у екипи

ОДГОВОРИТЕ