Ivanović: Svi mi ponovo maštamo o Mundijalu!

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da je ekipa prezadovoljna što je tokom ovog okupljanja upisala dve pobede.

Fudbal 10.10.2016 | 13:30
Ivanović: Svi mi ponovo maštamo o Mundijalu!
Reprezentacija Srbije je pobedila Austriju u Beogradu sa 3:2, dva gola postigao je Mitrović, oba na asistenciju Dušana Tadića, koji se jednom upisao u strelce.

"Ova pobeda je veoma veoma važna i ona može da bude prekretnica pred nastavak kvalifikacija. Mislim da smo utakmicu zaslužili da pobedimo našom željom, htenjem i zalaganjem na terenu. Ovo je nadamo se samo početak i sada gledamo prema drugim utakmicama. Nema razloga za euforiju, ali možemo da budemo prezadovoljni sa šest bodova iz dve utakmice", rekao je Ivanović.

Srbija je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi takođe bila u grupi s Austrijom. Upravo posle pobede nad Austrijom u Beču 2008. godine zaživeo je "kult" reprezentacije, a kasnije je ekipa Radomira Antića izborila i plasman na Mundijal.

"Svi mi ponovo maštamo o tome, ali znamo da imamo još sedam utakmica ispred nas, pred nama je dugačak put", rekao je Ivanović.

Srbiju narednog meseca očekuje gostovanje u Velsu, a Ivanović je rekao da je ta utakmica "jedan od najvećih i najtežih ispita u grupi".

"Poslednju takmičarsku utakmicu u ovoj godini želimo da završimo uspešno. Biće teško, ali spremićemo se za to", rekao je Ivnaović.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nn

10.10.2016 12:08

Jesi kapiten i bio igrač dobar,ali si sinoć bio jedan od najlošijih u ekipi

ODGOVORITE