Да ли је Бред Пит злостављао дјецу?

Фама око развода Анђелине Џоли и Бреда Пита још увек не јењава. Осим што страни медији прате сваки њихов корак, али и корак бивших девојака и супруга, као и родитеља, тренутно се баве темом Бредовог наводног насиља над усвојеним сином Медоксом.

Забава 09.10.2016 | 12:53
Да ли је Бред Пит злостављао дјецу?
Сећате се, Бред је наводно насрнуо на Медокса током лета за Лос Анђелес и то након што је син стао у одбрану мајке. Бред и Анђелина су се том приликом жестоко посвађали, а син се умешао, да би га глумац наводно физички повредио.

 И то је био један од разлога због којег је глумица оставила супруга јер није желела да повређује њихову децу. То је била прича која је одјекнула као бомба у свим могућим светским медијима. Међутим, изгледа да није све баш тако.

Наиме, полиција је објавила да Бред неће бити кривично гоњен јер није доказано да је намерно физички повредио Медокса. Иако је сасвим јасно да се јесу сукобили. Тада се још сумњало да је ФБИ покренуо истрагу. Међутим, ТМЗ доноси нове информације. Федерални истражни биро никада није ни покренуо истрагу против глумца.

Истина је да ФБИ званично прикупља доказе, али да Бред неће бити процесуиран. Читав случај биће приведен крају ових дана, када ФБИ планира да изађе са извештајем у јавност.

- Иза кулиса, речено нам је да од тог случаја "нема ништа" - рекао је извор за ТМЗ.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар