"Моја Мелина је већа звијезда од мене"

"Мелина је у свету познатија од мене, ма нека буде и популарнија, боже здравља, тако и треба да буде", каже за „Блиц“ певач Харис Џиновић.

Србија 08.10.2016 | 21:05
"Моја Мелина је већа звијезда од мене"
Како је Мелина говорила у интервјуима, све што је желела када је упознала Хариса јесте да буде супруга, док је каријера није занимала.
 
Како су године пролазиле, охрабрена мужевљевом подршком, постала је једна од наших најбољих дизајнерки која је своју славу проширила и на холивудско тржиште. Осим наших великих звезда, међу којима је и Цеца, њене хаљине носе и Шерон Стоун, Џенифер Лопез, Софија Вергара, Парис Хилтон...

Поносан сам због Парис

Мелина је направила пословну сарадњу са Парис током старлетине посете Београду.

"Нисам упознао Парис, имао сам свирку. Али, она ми је испричала да је пресрећна и да је Парис једна сјајна особа", каже Харис.

Дефинитивно прети да засени Харисову славу.

"Их, па не може она да узме моју славу, свако има своју славу", нашалио се са нама током разговора Харис, који је објаснио колико јој је помогао у каријери:

"Она ме је на самом почетку питала да ли би могла да ради то, односно да ли би мени то сметало. Објаснио сам јој да не би ако то неће бити нека шега. Када сам видео да жена зна шта ради, наравно да сам је погурао", каже Харис.

Он истиче да није љубоморан на њену светску славу:

"Мелина је у свету познатија од мене. Нисам љубоморан, требало би да будем поносан, као што јесам. Ја сам део тога, као што је и она део моје каријере."

Када су финансије у питању, он не жели да открива ко од њих двоје више зарађује:

"Непоштено је уопште причати о томе."

Када његова супруга уђе у модни студио, он се не меша. Осим што уме да истакне шта му се допада.

"Не могу да јој помогнем, она сама креира. Нешто може да ми се допадне, а нешто не", каже Харис Џиновић.

Рођендане више не славим

Харис је недавно напунио 65. година, а испричао је да тим поводом више не прави славља.

"Их, ма какав рођендан. Седели смо у кући и то је било то. Нисам вам ја више за рођендане, то је за малу децу", каже Харис.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар