"Moja Melina je veća zvijezda od mene"

"Melina je u svetu poznatija od mene, ma neka bude i popularnija, bože zdravlja, tako i treba da bude", kaže za „Blic“ pevač Haris Džinović.

Srbija 08.10.2016 | 21:05
"Moja Melina je veća zvijezda od mene"
Kako je Melina govorila u intervjuima, sve što je želela kada je upoznala Harisa jeste da bude supruga, dok je karijera nije zanimala.
 
Kako su godine prolazile, ohrabrena muževljevom podrškom, postala je jedna od naših najboljih dizajnerki koja je svoju slavu proširila i na holivudsko tržište. Osim naših velikih zvezda, među kojima je i Ceca, njene haljine nose i Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Sofija Vergara, Paris Hilton...

Ponosan sam zbog Paris

Melina je napravila poslovnu saradnju sa Paris tokom starletine posete Beogradu.

"Nisam upoznao Paris, imao sam svirku. Ali, ona mi je ispričala da je presrećna i da je Paris jedna sjajna osoba", kaže Haris.

Definitivno preti da zaseni Harisovu slavu.

"Ih, pa ne može ona da uzme moju slavu, svako ima svoju slavu", našalio se sa nama tokom razgovora Haris, koji je objasnio koliko joj je pomogao u karijeri:

"Ona me je na samom početku pitala da li bi mogla da radi to, odnosno da li bi meni to smetalo. Objasnio sam joj da ne bi ako to neće biti neka šega. Kada sam video da žena zna šta radi, naravno da sam je pogurao", kaže Haris.

On ističe da nije ljubomoran na njenu svetsku slavu:

"Melina je u svetu poznatija od mene. Nisam ljubomoran, trebalo bi da budem ponosan, kao što jesam. Ja sam deo toga, kao što je i ona deo moje karijere."

Kada su finansije u pitanju, on ne želi da otkriva ko od njih dvoje više zarađuje:

"Nepošteno je uopšte pričati o tome."

Kada njegova supruga uđe u modni studio, on se ne meša. Osim što ume da istakne šta mu se dopada.

"Ne mogu da joj pomognem, ona sama kreira. Nešto može da mi se dopadne, a nešto ne", kaže Haris Džinović.

Rođendane više ne slavim

Haris je nedavno napunio 65. godina, a ispričao je da tim povodom više ne pravi slavlja.

"Ih, ma kakav rođendan. Sedeli smo u kući i to je bilo to. Nisam vam ja više za rođendane, to je za malu decu", kaže Haris.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar