Скандал: Педофил љубио дјевојчицу испред школе

Тридесетосмогодишњи мушкарац ухапшен је данас у Врању због кривичног дјела недозвољене полне радње над једним дјететом. Њему је одређено полицијско задржавање од 48 сати.

Србија 07.10.2016 | 18:30
Скандал: Педофил љубио дјевојчицу испред школе
Како се наводи у саопштењу рјешење су по налогу замјеника тужиоца Основног јавног тужилаштва из Врања, донијели припадници Министарства унутрашњих послова.

Према незваничним сазнањима овај мушкарац ухапшен је након што су полицији достављене фотографије на којима се види како љуби дјевојчицу, ученицу седмог разреда, испред Основне школе "Радоје Домановић".

Овај инцидент који се догодио прије неколико дана у поподневним сатима испред улаза у школско двориште узнемирио је ученике и пролазнике у том дијелу града.



Тридесетосмомогодишњи мушкарац, који је према незваничним информацијама из Криве Феје, усликан је у љубавном загрљају са ученицом седмог разреда и то наочиглед других ученика ове школе и пролазника.

Он је на улазу у двориште основне школе више од 20 минута љубио и додиривао по тијелу малољетну девојчицу и ученицу ове школе.

Како кажу очевици ове немиле сцене, мушкарац се није обазирао на пролазнике, њихове згрожене погледе, па чак ни на другу дјецу која су у чуду гледала шта се дешава.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен замјенику тужиоца.

Извор: Тањуг, Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Објесити

07.10.2016 16:47

ПУ м**** му ј****

ОДГОВОРИТЕ
Name

мали

07.10.2016 17:08

Пас један

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

07.10.2016 17:10

Увести титину милицију ови нису низаста а овоме треба ноге поломит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

07.10.2016 17:24

Ма дај да вратимо Душанов законик.