Skandal: Pedofil ljubio djevojčicu ispred škole

Tridesetosmogodišnji muškarac uhapšen je danas u Vranju zbog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje nad jednim djetetom. Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Srbija 07.10.2016 | 18:30
Skandal: Pedofil ljubio djevojčicu ispred škole
Kako se navodi u saopštenju rješenje su po nalogu zamjenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva iz Vranja, donijeli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prema nezvaničnim saznanjima ovaj muškarac uhapšen je nakon što su policiji dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ljubi djevojčicu, učenicu sedmog razreda, ispred Osnovne škole "Radoje Domanović".

Ovaj incident koji se dogodio prije nekoliko dana u popodnevnim satima ispred ulaza u školsko dvorište uznemirio je učenike i prolaznike u tom dijelu grada.



Tridesetosmomogodišnji muškarac, koji je prema nezvaničnim informacijama iz Krive Feje, uslikan je u ljubavnom zagrljaju sa učenicom sedmog razreda i to naočigled drugih učenika ove škole i prolaznika.

On je na ulazu u dvorište osnovne škole više od 20 minuta ljubio i dodirivao po tijelu maloljetnu devojčicu i učenicu ove škole.

Kako kažu očevici ove nemile scene, muškarac se nije obazirao na prolaznike, njihove zgrožene poglede, pa čak ni na drugu djecu koja su u čudu gledala šta se dešava.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zamjeniku tužioca.

Izvor: Tanjug, Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Objesiti

07.10.2016 16:47

PU m**** mu j****

ODGOVORITE
Name

mali

07.10.2016 17:08

Pas jedan

ODGOVORITE
Name

Damir

07.10.2016 17:10

Uvesti titinu miliciju ovi nisu nizasta a ovome treba noge polomit

ODGOVORITE
Name

Rodoljub

07.10.2016 17:24

Ma daj da vratimo Dušanov zakonik.