Видео: Нећеш да се поздравиш - летиш из репрезентације!

Грацијано Пеле послат је у Кину, упркос томе што се извинио свим за гаф са меча са Шпанијом.

Фудбал 07.10.2016 | 17:30
Видео: Нећеш да се поздравиш - летиш из репрезентације!
Нема руковања, нема репрезентације.

Италијански фудбалер Грацијано Пеле избачен је из репрезентације јер је, приликом измене на мечу са Шпанијом (1:1), одбио да се поздрави са селектором Ђампјером Вентуром.

Нападач кинеског Шангдонга (31) неће бити у саставу за меч са Македонијом у квалификацијама за Светско првенство у Русији јер је изразио незадовољство и одбио да пружи руку Вентури због измене у 60. минуту, када је ушао Ћиро Имобиле.

Фудбалски савез Италије саопштио је да је Пеле послат у свој клуб у Кину, у Шангдонг Луненг.

"Вентура је у договору са Савезом донео одлуку да одстрани Пелеа из националног тима за утакмицу у Скопљу јер је показао непоштовање. Бити део репрезентације значи да делиш вредности и став са стручним штабом, саиграчима и навијачима", наводи се у саопштењу ФС Италије.

Пелеу није помогло ни то што се извинио селектору, саиграчима и комплетној нацији на друштвеним мрежама, истакавши да је направио велику грешку.

"Нажалост, опет сам направио глупост. Понео сам се на неприхватљив начин према 'мистеру' и према својим саиграчима који увек исказују своје квалитете унутар фантастичне екипе чији смо сви део. Свака погрешка носи са собом последице и оправдано је да преузмем одговорност за оно што се догодило", написао је он на свом Инстаграм профилу.

Пеле је до сада за Азуре одиграо 20 утакмица и постигао девет голова, укључујући три на Европском првенству у Француској.

Погледајте како је то изгледало:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар