Video: Nećeš da se pozdraviš - letiš iz reprezentacije!

Gracijano Pele poslat je u Kinu, uprkos tome što se izvinio svim za gaf sa meča sa Španijom.

Fudbal 07.10.2016 | 17:30
Video: Nećeš da se pozdraviš - letiš iz reprezentacije!
Nema rukovanja, nema reprezentacije.

Italijanski fudbaler Gracijano Pele izbačen je iz reprezentacije jer je, prilikom izmene na meču sa Španijom (1:1), odbio da se pozdravi sa selektorom Đampjerom Venturom.

Napadač kineskog Šangdonga (31) neće biti u sastavu za meč sa Makedonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji jer je izrazio nezadovoljstvo i odbio da pruži ruku Venturi zbog izmene u 60. minutu, kada je ušao Ćiro Imobile.

Fudbalski savez Italije saopštio je da je Pele poslat u svoj klub u Kinu, u Šangdong Luneng.

"Ventura je u dogovoru sa Savezom doneo odluku da odstrani Pelea iz nacionalnog tima za utakmicu u Skoplju jer je pokazao nepoštovanje. Biti deo reprezentacije znači da deliš vrednosti i stav sa stručnim štabom, saigračima i navijačima", navodi se u saopštenju FS Italije.

Peleu nije pomoglo ni to što se izvinio selektoru, saigračima i kompletnoj naciji na društvenim mrežama, istakavši da je napravio veliku grešku.

"Nažalost, opet sam napravio glupost. Poneo sam se na neprihvatljiv način prema 'misteru' i prema svojim saigračima koji uvek iskazuju svoje kvalitete unutar fantastične ekipe čiji smo svi deo. Svaka pogreška nosi sa sobom posledice i opravdano je da preuzmem odgovornost za ono što se dogodilo", napisao je on na svom Instagram profilu.

Pele je do sada za Azure odigrao 20 utakmica i postigao devet golova, uključujući tri na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Pogledajte kako je to izgledalo:Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar