Тужилаштво БиХ зове и чланове комисије

Тужилаштво Босне и Херцеговине на саслушање у својству осумњечених зове чланове комисије за провођење референдума о Дану Републике. Позив је добио адвокат Милан Петковић.

Босна и Херцеговина 05.10.2016 | 22:56
Тужилаштво БиХ зове и чланове комисије
Тужилаштво Босне и Херцеговине на саслушање у својству осумњиченог у предмету који се води због кривичног дјела неизвршења одлуке Уставног суда БиХ, позвало је адвоката и члана Комисије за провођење референдума о Дану Републике Милана Петковића. Петковић, пише у позиву Тужилаштва у Сарајеву у Тужилаштву БиХ, треба да се појави 10. октобра.

У позиву упућеном адвокату Петковићу наводи се и да се ради о казненом предмету против Милорада Додика. Из Тужилаштва Босне и Херцеговине су нам рекли да до даљњег неће коментарисати случај референдум и да су све што су имали већ рекли.

Није познато хоће ли сличне позиве Тужилаштва БиХ добити и остали чланови Комисије за провођење референдума.

Предсједник Комисије за провођење референдума о Дану Републике Српске Синиша Каран није се јављао на позиве. Саслушање адвоката Милана Петковића најављено је у Тужилаштву БиХ у понедјељак, 10. октобра.



БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

перо

05.10.2016 20:16

Проведите и то ради форме па им дајте савјет које кораке да предузму да овај народ још више униставају

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛ

06.10.2016 05:54

Неправире се луди, свако своју славу има и треба да слави.

Name

ЖИКА Ж

07.10.2016 07:13

РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ ДУДА ВАРАЛИЦА. КАДА БЕБА ПЛАЧЕ "МАЈКА" МУ СТАВИ ДУДУ ВАРАЛИЦУ И БУДЕ СВЕ У РЕДУ, АЛИ КАД НАРОД ПЛАЧЕ "ДОДИК" МУ СТАВИ РЕФЕРЕНДУМ У УСТА И НАРОД ЗАДОВОЉАН И СРЕТАН СМИРИ СЕ И НЕ ПЛАЧЕ ВИШЕ.

ОДГОВОРИТЕ