Борусија поручила Челсију: Торган нема клаузулу, али можете да га купите!

"Само пошаљите одговарајућу понуду..."

Фудбал 08.10.2016 | 22:30
Борусија поручила Челсију: Торган нема клаузулу, али можете да га купите!
Обе стране су се коначно усагласиле - откупна клаузула за Торгана Азара не постоји! Приликом продаје младог Белгијанца Борусији за 8.000.000 евра на званичном сајту Челсија освануло је да Плавци имају право да у сваком тренутку откупе уговор свог некадашњег играча за 15.000.000, међутим, испоставило на крају да од тога нема ништа.

После енглеског клуба који је индиректно признао да неће откупити Азара, огласила се и Борусија, тачније њен спортски директор Макс Еберл.

"Не, никаква клаузула не постоји. Не постоје ни датуми који би било какву клаузулу активирали. Али није никаква тајна: Ако ми купимо врхунског играча из Челсија, зашто Челси поново не би могао да врати тог играча. Потребно је само да пошаље адекватну понуду", изјавио јеЕберл. 

Торган Азар изазива велику пажњу последњих дана јер игра најбоље откако је закорачио у професионалне воде. Он је од старта сезоне играо на 10 утакмица, нешто више од 580 минута провео је на терену и за то време постигао седам голова и уписао три систенције. На сваких 58 минута забележио је или гол и асистенцију.  

Све то подгрејало је машту медија на Острву да би два брата, Торган и Еден могли да заиграју заједно, али очигледно да од тога неће бити ништа...

"Челси? Не размишљам о томе да мењам клуб. Срећан сам у Менхенгладбаху", изјавио је недаво Азар млађи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар