Borusija poručila Čelsiju: Torgan nema klauzulu, ali možete da ga kupite!

"Samo pošaljite odgovarajuću ponudu..."

Fudbal 08.10.2016 | 22:30
Borusija poručila Čelsiju: Torgan nema klauzulu, ali možete da ga kupite!
Obe strane su se konačno usaglasile - otkupna klauzula za Torgana Azara ne postoji! Prilikom prodaje mladog Belgijanca Borusiji za 8.000.000 evra na zvaničnom sajtu Čelsija osvanulo je da Plavci imaju pravo da u svakom trenutku otkupe ugovor svog nekadašnjeg igrača za 15.000.000, međutim, ispostavilo na kraju da od toga nema ništa.

Posle engleskog kluba koji je indirektno priznao da neće otkupiti Azara, oglasila se i Borusija, tačnije njen sportski direktor Maks Eberl.

"Ne, nikakva klauzula ne postoji. Ne postoje ni datumi koji bi bilo kakvu klauzulu aktivirali. Ali nije nikakva tajna: Ako mi kupimo vrhunskog igrača iz Čelsija, zašto Čelsi ponovo ne bi mogao da vrati tog igrača. Potrebno je samo da pošalje adekvatnu ponudu", izjavio jeEberl. 

Torgan Azar izaziva veliku pažnju poslednjih dana jer igra najbolje otkako je zakoračio u profesionalne vode. On je od starta sezone igrao na 10 utakmica, nešto više od 580 minuta proveo je na terenu i za to vreme postigao sedam golova i upisao tri sistencije. Na svakih 58 minuta zabeležio je ili gol i asistenciju.  

Sve to podgrejalo je maštu medija na Ostrvu da bi dva brata, Torgan i Eden mogli da zaigraju zajedno, ali očigledno da od toga neće biti ništa...

"Čelsi? Ne razmišljam o tome da menjam klub. Srećan sam u Menhengladbahu", izjavio je nedavo Azar mlađi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar