Познате даме постале мајке у петој деценији!

Никад није касно! Вест да ће певачица Џенет Џексон постати мајка у 52. години охрабрила је све жене које се дуго боре за потомство, а ми вас подсећамо на све оне познате даме које су се остваиле у улози мајке у петој деценији живота.

Свијет 01.10.2016 | 11:30
Познате даме постале мајке у петој деценији!
Холивудска глумица Ђина Дејвис мама је троје деце, а први пут се породила у касним 40-им. Наиме, Дејвисова је ћерку Ализех родила када је имала 46 година, а две године након тога стигли су и близанци Киан и Каис.

Глумица Сузан Сарандон мајка је двојице синова, Џејмса и Мајлса, а први пут се породила када је имала 42 године, а три године касније глумица и њен супруг Тим Робинсон добили су још једног сина.

Оскаровка Ким Бесинџер добила је ћерку Ајрланд из брака са глумцем Алеком Болдвином, а лепа глумица је имала 41. годину када је постала мајка.



Глумица Селма Хајек се уписала на листу жена које су родиле децу након што су ушле у пету деценију, а Селма је у 41. години родила девојчицу Валентину.

Трострука оскаровка Мерил Стрип мама је четворо деце, а најмлађу ћерку Луиз глумица је родила у 41. години живота.

Српска глумица Љиљана Јакшић постала је мама девојчице Дарије у 52. години. Осим тога, Љиљана је без подршке партнера, храбро одлучила да Дарију подиже сама.



Извор: Блиц