Poznate dame postale majke u petoj deceniji!

Nikad nije kasno! Vest da će pevačica Dženet Džekson postati majka u 52. godini ohrabrila je sve žene koje se dugo bore za potomstvo, a mi vas podsećamo na sve one poznate dame koje su se ostvaile u ulozi majke u petoj deceniji života.

Svijet 01.10.2016 | 11:30
Poznate dame postale majke u petoj deceniji!
Holivudska glumica Đina Dejvis mama je troje dece, a prvi put se porodila u kasnim 40-im. Naime, Dejvisova je ćerku Alizeh rodila kada je imala 46 godina, a dve godine nakon toga stigli su i blizanci Kian i Kais.

Glumica Suzan Sarandon majka je dvojice sinova, Džejmsa i Majlsa, a prvi put se porodila kada je imala 42 godine, a tri godine kasnije glumica i njen suprug Tim Robinson dobili su još jednog sina.

Oskarovka Kim Besindžer dobila je ćerku Ajrland iz braka sa glumcem Alekom Boldvinom, a lepa glumica je imala 41. godinu kada je postala majka.



Glumica Selma Hajek se upisala na listu žena koje su rodile decu nakon što su ušle u petu deceniju, a Selma je u 41. godini rodila devojčicu Valentinu.

Trostruka oskarovka Meril Strip mama je četvoro dece, a najmlađu ćerku Luiz glumica je rodila u 41. godini života.

Srpska glumica Ljiljana Jakšić postala je mama devojčice Darije u 52. godini. Osim toga, Ljiljana je bez podrške partnera, hrabro odlučila da Dariju podiže sama.



Izvor: Blic