„Сеико“ лансира ограничену серију сатова „Новак Ђоковић“

Чувена компанија сатова „Сеико“ објављује ограничену серију сатова „Новак Ђоковић“ модела "астрон ГПС Солар" – за које важи да су најбољи сатови „астрон“.

Мода и љепота 28.09.2016 | 14:00
„Сеико“ лансира ограничену серију сатова „Новак Ђоковић“
Најбољи светски рекет Новак Ђоковић један је од осам тенисера у историји који је освојио гренд слем на „Ролан Гаросу“ у јуну ове године, пише Wатцхпро, наводећи да је српски тенисер, који ће промовисати нови сат компаније „Сеико“, освојио 25 титула у десет земаља.

Из компаније истичу да је модел "астрон ГПС Солар" оспособљен и за интернационална путовања – сат користи светлосну енергију и на тај начин се повезује са мрежом џи-пи-ес, аутоматски се прилагођавајући временским зонама.


Дизајн ограничене серије сатова „Новак Ђоковић“ укључује тамнију нијансу боје бисера која у комбинацији са каишем од крокодилове коже одаје моћан утисак, истичу у „Сеику“. Сваки комад долази са Новаковим потписом на полеђини сата, уз који купац добија картицу са поруком најбољег светског тенисера.

Ограничена серија сатова долази са Нолетовим потписом
Укупно ће у продаји бити свега 3.500 примерака ове лимитиране серије, откривају дизајнери, и поручују онима који желе да купе сат да пожуре.

РТС
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар