„Seiko“ lansira ograničenu seriju satova „Novak Đoković“

Čuvena kompanija satova „Seiko“ objavljuje ograničenu seriju satova „Novak Đoković“ modela "astron GPS Solar" – za koje važi da su najbolji satovi „astron“.

Moda i ljepota 28.09.2016 | 14:00
„Seiko“ lansira ograničenu seriju satova „Novak Đoković“
Najbolji svetski reket Novak Đoković jedan je od osam tenisera u istoriji koji je osvojio grend slem na „Rolan Garosu“ u junu ove godine, piše Watchpro, navodeći da je srpski teniser, koji će promovisati novi sat kompanije „Seiko“, osvojio 25 titula u deset zemalja.

Iz kompanije ističu da je model "astron GPS Solar" osposobljen i za internacionalna putovanja – sat koristi svetlosnu energiju i na taj način se povezuje sa mrežom dži-pi-es, automatski se prilagođavajući vremenskim zonama.


Dizajn ograničene serije satova „Novak Đoković“ uključuje tamniju nijansu boje bisera koja u kombinaciji sa kaišem od krokodilove kože odaje moćan utisak, ističu u „Seiku“. Svaki komad dolazi sa Novakovim potpisom na poleđini sata, uz koji kupac dobija karticu sa porukom najboljeg svetskog tenisera.

Ograničena serija satova dolazi sa Noletovim potpisom
Ukupno će u prodaji biti svega 3.500 primeraka ove limitirane serije, otkrivaju dizajneri, i poručuju onima koji žele da kupe sat da požure.

RTS
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar