"Радник" очекује тешку утакмицу у Тузли

Фудбалски клуб "Слобода" из Тузле нам је у прошлој сезони остала у јако добром сјећању. Иако смо обје утакмице од овог ривала у првенству изгубили, у финалу Купа БиХ смо побједом од 3:1 на Градском стадиону дошли до највриједнијег трофеја у клупској историји. Стандардан у том тиму је био Дино Бешировић, кажу у Фудбалском клубу "Радник" из Бијељине.

Босна и Херцеговина 24.09.2016 | 13:02
"Радник" очекује тешку утакмицу у Тузли
"Прошлогодишњи куп је лијепа успомена, али фудбал иде даље. Идемо у госте једном јаком противнику који има квалитетне појединце, екипи која је константно у врху табеле. Утакмица са "Слободом" је увијек неизвјесна са мало голова. Ми улазимо спремни у утакмицу да наставимо наш низ који траје већ осам утакмица без пораза. Мало смо уморни од Купа. Имали смо тешко гостовање у Габели, али дат ћемо све од себе да одиграмо добру и борбену утакмицу и останемо у врху табеле", каже Бешировић.

Младен Лучић није био дио прошлогодишњег тима, али је својим одбранама више него успјешно одмијенио Асмира Авдукића на голу Радника.

"Против "Слободе" нас очекује баш тешка утакмица, али сви вјерујемо да можемо направити добар резултат и остати непоражени. Прије ове утакмице смо имали дуго путовање у Габелу, но сматрам да смо се опоравили и да спремни идемо у Тузлу. Из утакмице у утакмицу смо све уигранији и пружамо све боље партије, па очекујем да ћемо максималним ангажманом успјети изборити позитиван резултат против Слободе", сматра Лучић.

Оба наша саговорника се слажу у томе да тренутна ситуација у "Слободи" неће бити од утицаја на игре на терену и да тим "Радника" у овај меч улази максимално концентрисан.

Утакмица на Тушњу почиње у 16:00 часова, а директан пренос можете гледати на БХТ-у.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар