Дјеца им пију алкохол и не иду у школу!

Иако су годинама у медијима покушавали да се представе као идилични супружници са шесторо деце, у дому Анђелине и Бреда Пита ситуације је била сасвим другачија, и много пре него што је откривено да се разводе.

Свијет 22.09.2016 | 14:19
Дјеца им пију алкохол и не иду у школу!
Славни пар има троје усвојене деце – 15-годишњег Медокса, 12-годишњег Пакса и 11-годишњу Захару, као и троје биолошке, десетогодишњу Шајлио и осмогодишње близанце Нокс и Вивијен.

И поред свог бурног начина живота, испуњеног филмским снимањима и путованима широм света, пар је истицао да су посвећени и брижни родитељи, а у свему томе им је помагало шесторо дадиља – по једна за свако дете, као и приватни кувар, пошто се Анђелина не сналази у кухињи, као и учитељ.

Анђелина редовно води децу у избегличке кампове и подручја захваћена ратом, јер сматра да је то добро за њих, али је и живот у њиховом раскошном дому прилично хаотичан.

Од почетка ове године, о деци се стара глумичин брат Џејмс Хејвен, као и још две дадиље и учитељи. Деца никада нису ишли у формалну школу, осим Медокса, за  којег се Анђелина хвали да има веома висок ИQ. Он је кратко похађао приватну школу у Лос Анђелесу, али су га брзо исписали,

Чак је и сам Бред рекао да је атмосфера у породици нешто попут оне у филму "Лет изнад кукавичјег гнезда", који се одиграва у менталној установи.




- Тако изгледа јутро у нашој кући. Хаос од јутра док се светла не угасе, а некад и после тога - рекао је Бред, покушавши да се нашали, али истина није далеко од тога.

Неколико бивших дадиља медијима је открило детаље живота са славном породицом. Једна од њих, која је желела да остане анонимна, испричала је за магазин "Ин Тоуцх" да се деца стално свађају и да псују, а да Медокс и Пакс имају посебно лошу нарав. Рекла је и да Медокс, који је тада имао девет година, пије вино, и вози аутомобил по њиховом имању. Открила је да деца више слушају Бреда, али да су свакако непослушна.

- Они немају никакву контролу над децом. У сред ноћи деца трче по ходницима, буде родитеље и покушавају да им уђу у кревет - испричала је дадиља.



Други извори потврдили су да је васпитање велики проблем у њиховој породици, да Бред углавном више и покушава да их дисциплинује, али његова супруга никад не подуже глас.

Њихова ћерка Шајло облачи се као дечак још од своје треће године, а родитељи су је у томе подржавали. Бред је једном прилилком испричао да она захтева да је зову Џон.

Медокс је фасциниран оружјем и борилачким вештинама.

- Веома је заинтересован за рат и пиштоље. За Дан мајки нацртао ми је пушку, а Бред је направио огрлицу по узору на тај цртеж, што је баш слатко и симпатично - поносно је рекла глумица пре шест година.




Када је Медокс напунио седам година, причала је да је почела да му прави колекцију бодежа.

- Мама ми је купила први нож када сам имала 11 или 12 година, па сам и ја сада купила Медоксу неколико.

Осми рођендан дечак је прославио у избегличком кампу у Ираку.

Деца током целог живота не знају за стабилност и дом, пошто се породица често сели и путује пиром света. Осим куће у Лос Анђелесу, имају некретнине и у Њу Орлеансу и Француској, које често посећују, затим изнајмљену кућу у Лондону, а често одседају и у хотелима. Током трајања брака Бред и Анђелина често су их остављали са дадиљама како би неко време провели сами.

Пошто је свако дете имало своју дадиљу, никада нису морали да их хране или да обављају друге послове око њих. Због тога што често путују, деца стално пате од џет-лега, и у таквим ситуацијама дадиље их чувају по целу ноћ, остају будне са њима, док мама и тата чврсто спавају у својој соби, причају извори.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алеx Јонес

22.09.2016 13:10

Долази ђаво по своје, лаганим кораком.

ОДГОВОРИТЕ