Шокантно сазнање о мистериозном паду

Најновија теорија о нестанку авиона на лету МХ 370. Капетан Захари Ахмад Шах летео “сломљеног срца”?

Свијет 19.09.2016 | 10:35
Шокантно сазнање о мистериозном паду
За мистериозни удес малезијског авиона на лету МХ 370 крив је капетан Захарие Ахмад Шах.

Крило авиона које је пронађено на обалама Танзаније указује истражитељима да је он нагло и намерно одвео у смрт 239 путника и чланова.

Олупина показује да су закрилца током трагедије била увучена, односно да пилот није ни покушао “контролисано” да слети на воду, већ је пикирао авион директно у океан – јавља аустралијска станица Севен њуз, позивајући се на изворе из истраге.

Две године после мистериозног нестанка авиона, ТВ станица доноси шокантну причу о љубавном животу команданта ваздухоплова због којег су страдали недужни.

Према овој причи, пилот Захари Ахмад Шах био је заљубљен у удату жену Фатиму Парди. Ова 35 година стара жена која ради као васпитачица у вртићу прекинула је контакте са пилотом два дана пре несреће, што је сломило срце ваздухопловцу.

Капетан је био разведен, имао је двоје деце са супругом из првог брака и очигледно велике планове за будућност са Фатимом Парди.

Током истраге, према изворима ТВ станице, саслушана је васпитачица из вртића и бивша супруга капетана Фаизах Ханун, међутим детаљи тих саслушања, које је обавио ФБИ још нису јавни. Пилот Шах који је остао да живи у истом стану у Куала Лумпуру са супругом од које се развео очигледно је имао великих емотивних проблема.

Тачно две године од трагедије Питерт Фоли, главни инспектор истраге о нестанку авиона Аустралијског транспортног бироа, изјавио је да постоји сателитски снимак пада летелице који сведочи да се авион срушио пикирајући у океан.

Закрилца увучена у труп крила, према Фолију, такође сугеришу да се ради о намерном рушењу.

Извор: Новости.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

врбас

19.09.2016 09:56

Ај не петљајте висе о томе,људи су страдали због нецијих мрацних интереса а ви сада сауцествујете у томе са тим празнословљем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

19.09.2016 11:43

Гле сад одједном имају и сателитски снимци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

9/11

19.09.2016 13:21

Ма да, са тим истим авионом су оборене и куле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

19.09.2016 13:34

Еха пребићеш руду устави мало .

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

19.09.2016 13:48

Сломљено крило авиона ако је оно уопсте са несталог малезијског авиона не мозе бити доказ за намјерно изазивање авионске несреце од стране пилота. Оцигледно да неко зели да затвори слуцај око нестанка авиона и зато дају одговор који мозе да дрзи воду док мајстори оду. Проблем око нестанка малезијског авиона јесте у ЊЕГОВИМ путницима. Са тим авионом је путовало у Кину преко 20 најпознаyијих америцки МАСОНА и свјетски струцњака wхо некоме није одговарало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

19.09.2016 15:29

Новинари открили информације од ФБИ

ОДГОВОРИТЕ