Šokantno saznanje o misterioznom padu

Najnovija teorija o nestanku aviona na letu MH 370. Kapetan Zahari Ahmad Šah leteo “slomljenog srca”?

Svijet 19.09.2016 | 10:35
Šokantno saznanje o misterioznom padu
Za misteriozni udes malezijskog aviona na letu MH 370 kriv je kapetan Zaharie Ahmad Šah.

Krilo aviona koje je pronađeno na obalama Tanzanije ukazuje istražiteljima da je on naglo i namerno odveo u smrt 239 putnika i članova.

Olupina pokazuje da su zakrilca tokom tragedije bila uvučena, odnosno da pilot nije ni pokušao “kontrolisano” da sleti na vodu, već je pikirao avion direktno u okean – javlja australijska stanica Seven njuz, pozivajući se na izvore iz istrage.

Dve godine posle misterioznog nestanka aviona, TV stanica donosi šokantnu priču o ljubavnom životu komandanta vazduhoplova zbog kojeg su stradali nedužni.

Prema ovoj priči, pilot Zahari Ahmad Šah bio je zaljubljen u udatu ženu Fatimu Pardi. Ova 35 godina stara žena koja radi kao vaspitačica u vrtiću prekinula je kontakte sa pilotom dva dana pre nesreće, što je slomilo srce vazduhoplovcu.

Kapetan je bio razveden, imao je dvoje dece sa suprugom iz prvog braka i očigledno velike planove za budućnost sa Fatimom Pardi.

Tokom istrage, prema izvorima TV stanice, saslušana je vaspitačica iz vrtića i bivša supruga kapetana Faizah Hanun, međutim detalji tih saslušanja, koje je obavio FBI još nisu javni. Pilot Šah koji je ostao da živi u istom stanu u Kuala Lumpuru sa suprugom od koje se razveo očigledno je imao velikih emotivnih problema.

Tačno dve godine od tragedije Pitert Foli, glavni inspektor istrage o nestanku aviona Australijskog transportnog biroa, izjavio je da postoji satelitski snimak pada letelice koji svedoči da se avion srušio pikirajući u okean.

Zakrilca uvučena u trup krila, prema Foliju, takođe sugerišu da se radi o namernom rušenju.

Izvor: Novosti.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

vrbas

19.09.2016 11:56

Aj ne petljajte vise o tome,ljudi su stradali zbog necijih mracnih interesa a vi sada saucestvujete u tome sa tim praznoslovljem

ODGOVORITE
Name

Logika...

19.09.2016 13:43

Gle sad odjednom imaju i satelitski snimci...

ODGOVORITE
Name

9/11

19.09.2016 15:21

Ma da, sa tim istim avionom su oborene i kule...

ODGOVORITE
Name

Munja

19.09.2016 15:34

Eha prebićeš rudu ustavi malo .

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

19.09.2016 15:48

Slomljeno krilo aviona ako je ono uopste sa nestalog malezijskog aviona ne moze biti dokaz za namjerno izazivanje avionske nesrece od strane pilota. Ocigledno da neko zeli da zatvori slucaj oko nestanka aviona i zato daju odgovor koji moze da drzi vodu dok majstori odu. Problem oko nestanka malezijskog aviona jeste u NJEGOVIM putnicima. Sa tim avionom je putovalo u Kinu preko 20 najpoznayijih americki MASONA i svjetski strucnjaka who nekome nije odgovaralo!

ODGOVORITE
Name

Brle

19.09.2016 17:29

Novinari otkrili informacije od FBI

ODGOVORITE