Бијељина: Обновљено „срце Даздарева"

По принципу суфинансирања Градске управе и мјештана Даздарева, у овој Мјесној заједници обновљен је асфалтни пут дужине 650 метара. Укупна вриједност ове инвестиције је 50.000 КМ, од чега је из градског буџета издвојено 70 одсто, док су мјештани сакупили 30 одсто средстава.

Република Српска 16.09.2016 | 10:05
Бијељина: Обновљено „срце Даздарева"
"Циљ нам је да се све мјесне заједнице квалитетним асфалтним путевима повежу са градом, што ће олакшати живот мјештанима, али и унаприједити развој села. Даздарево је за вријеме поплава 2014. године претрпило велику штету, инфраструктура је знатно оштећена, те је велики дио путева био у врло лошем стању. Због тога смо помогли овој Мјесној заједници и заједно са мјештанима обновили путну инфраструктуру", истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.



Драгиша Савић из Савјета МЗ Даздарево захвалио се локалној самоуправи која је имала разумијевања да покрене санирање дионице пута, која је у „срцу села" јер се налази у центру Мјесне заједнице испред цркве.



"Ово ће много значити мјештанима Даздарева. Пут је био испресијецан рупама, које су отежавале саобраћај. Такође, због удубљења на путу, вода се након обилних киша, дуго задржавала на саобраћајници, те је дјеци и пјешацима било отежано кретање", образложио је Савић.



Градска управа, Бијељина