Јанко: Послије двије године операција, штака...!

Српски тенисер Јанко Типсаревић рекао је да је захвалан што после две године паузе због разних повреда поново игра тенис и има прилику да ужива у игри.

Тенис 15.09.2016 | 22:45
Јанко: Послије двије године операција, штака...!
"После пораза увек је први осецај разочарање, али гледам да будем захвалан што сам после свега што сам прошао, две године операција, штака и кревета, што сам у могућности да могу још неколико година да се бавим спортом. Од шесте годиен не радим ништа друго него ударам лоптицу и онда после тог активног живота долазим да са 30 година лежим у кревету. Има наравно горих ствари у животу, али да не кукам, важно је да је тај баш тежак период иза мене", рекао је Типсаревић приликом јавног цаса тениса са малишанима испред ТЦ Ушће током манифестације "Наша мисија – радост дечије игре".

Он се захвалио свима на подршци коју је имао током паузе због повреде и признао да је очекивао бољи резултат на УС опену, али да је најважније што га током два дуга меца ништа није болело.

Како је навео, на идеју да се организује јавни цас за децу, дошао је баш у Њујорку.

"Тамо се организују слична дружења за децу. Не сећам се да ли се то икад десило код нас, да најмлађи имају прилику да играју са својим идолима . На срећу сазнао сам да су моје колеге и колегинице у Београду и ево нас. Желимо да наставимо традицију добрих играца, а једини начин је да много деце игра тенис и да овај спорт буде доступан деци. То је и политика моје тениске академије", поручио је Типсаревић.

Подршку његовој акцији пружили су Виктор Троицки, Ненад Зимоњић, Душан Лајовић, Бојана Јовановски и Олга Даниловић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар