Срнић пред Дерби: Нисмо гледали Партизан!

"Нисмо их пратили, гледамо само нас и то је најбитније", рекао је офанзивни везиста црвено-белих.

Фудбал 15.09.2016 | 11:00
Срнић пред Дерби: Нисмо гледали Партизан!
Један од најважнијих адута Црвене звезде у дербијима из прошле сезоне, Славољуб Срнић, и у наредном 152. окршају вечитих ривала има висока очекивања.

Офанзивни везиста црвено-белих поручује да су самопоздање и мотивација у свлачионици српског шампиона пред најважнији меч у срспком фудбалу на завидном нивоу.

"Атмосфера пред дерби је увек мало напета, али имамо добре резултате и то нас опушта. Наравно, дерби се разликује од свих утакмица, знамо сви шта значи и сигурно ћемо учинити све да победимо ту утакмицу. Постижемо доста голова, што нам значи пуно, бићемо мотивисани. Не требамо да журимо, у бољој смо позицији, играћемо смирено. Надам се победи, то је оно што бисмо сви желели, као и због наших навијача, којима много значи славље у дербију", рекао је Славољуб Срнић.

Срнић сматра да је далеко важније то како ће у овој утакмици одиграти његова екипа, од тога какав ће бити домаћин.

"Нисмо гледали Партизан, можда ћемо погледати, стварно не знам. Нисмо их пратили, гледамо само нас и то је најбитније. Можда имају малу предност што играју код куће, нека они буду фаворити, али то ништа не значи - дерби је дерби", каже првотимац клуба из Љутице Богдана.

Предстојећи 152. вечити дерби игра се у суботу од 18 часова на стадиону у Хумској, уз директан пренос на Арени Спорт 1.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар