Srnić pred Derbi: Nismo gledali Partizan!

"Nismo ih pratili, gledamo samo nas i to je najbitnije", rekao je ofanzivni vezista crveno-belih.

Fudbal 15.09.2016 | 11:00
Srnić pred Derbi: Nismo gledali Partizan!
Jedan od najvažnijih aduta Crvene zvezde u derbijima iz prošle sezone, Slavoljub Srnić, i u narednom 152. okršaju večitih rivala ima visoka očekivanja.

Ofanzivni vezista crveno-belih poručuje da su samopozdanje i motivacija u svlačionici srpskog šampiona pred najvažniji meč u srspkom fudbalu na zavidnom nivou.

"Atmosfera pred derbi je uvek malo napeta, ali imamo dobre rezultate i to nas opušta. Naravno, derbi se razlikuje od svih utakmica, znamo svi šta znači i sigurno ćemo učiniti sve da pobedimo tu utakmicu. Postižemo dosta golova, što nam znači puno, bićemo motivisani. Ne trebamo da žurimo, u boljoj smo poziciji, igraćemo smireno. Nadam se pobedi, to je ono što bismo svi želeli, kao i zbog naših navijača, kojima mnogo znači slavlje u derbiju", rekao je Slavoljub Srnić.

Srnić smatra da je daleko važnije to kako će u ovoj utakmici odigrati njegova ekipa, od toga kakav će biti domaćin.

"Nismo gledali Partizan, možda ćemo pogledati, stvarno ne znam. Nismo ih pratili, gledamo samo nas i to je najbitnije. Možda imaju malu prednost što igraju kod kuće, neka oni budu favoriti, ali to ništa ne znači - derbi je derbi", kaže prvotimac kluba iz Ljutice Bogdana.

Predstojeći 152. večiti derbi igra se u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj, uz direktan prenos na Areni Sport 1.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar